kaikki kategoriat

Nosturi

Etusivu> Tuotteemme > Nosturi

20
Zoomlion mönkijänosturi Zat2000v743.1 200 tonnin, merkittävä malli supertasaisella ja erinomaisella suorituskyvyllä, kuuma myynti

Zoomlion mönkijänosturi Zat2000v743.1 200 tonnin, merkittävä malli supertasaisella ja erinomaisella suorituskyvyllä, kuuma myynti


tuotteen ominaisuudet

ZAT2000-maastonosturi, joka hyödyntää hyvin useiden vuosikymmenten teknologista kiteytymistämme liikkuvien nostureiden suunnittelussa ja valmistuksessa yhdistettynä kansainvälisesti edistyneisiin teknologioihin, on korkean suorituskyvyn ja erittäin luotettava tuote, joka on suunniteltu ja kehitetty vastaamaan markkinoiden vaatimuksia. Tällä korkean teknologian tuotteella, joka yhdistää mekaaniset, sähköiset ja hydrauliset järjestelmät kokonaisuutena, on niin monia etuja, kuten hyvä ohjauskyky, erinomainen mikroasemointikyky, suuri nostokyky ja supernostokorkeus, että se toimii useilla aloilla. Tätä tuotetta voidaan käyttää laajalti kemianteollisuudessa, kaivoslaitoksissa, öljykentillä, satamissa ja rakennustyömailla jne., paitsi voimakkaiden sähkömagneettisten aaltojen alueilla, nosto- ja pystytystöissä.
Tämä tuote on maastonosturi, jossa on täysi kääntötoiminto, teleskooppipuomiosat ja sähköhydrauliset suhteelliset ohjausjärjestelmät. 5-akselinen (3 akselia vetää ja kaikki akselit ohjattu) täysleveä erikoisalusta on Zoomlionin valmistama, mikä tarjoaa laajan näkyvyyden, tilavan ohjaamon ja ylellisen sisustuksen.

Uusin sähköhydraulinen suhteellinen suuntasäätöventtiili, jossa on kuormantunnistustoiminto, useat männän säädettävät pumput ja avoin/suljettu säädettävä järjestelmä varmistavat, että jokainen toimeenpanomekanismi hyödyntää täysimääräisesti työkykyään.

Kaksi ohjaussauvaa voivat tarjota nosturille sujuvat samanaikaiset liikkeet "Spool up / reel off päävinssi / apuvinssi", "Derrick", "Slew" ja "teleskooppi", mikä parantaa huomattavasti työn tehokkuutta. Ohjaimella on sellaisia ​​etuja kuin helppo ja joustava käyttö, sujuva ja luotettava työskentely sekä portaaton nopeudensäätö jne.

Hydraulijärjestelmän turvalaitteet, kuten varoventtiili, tasapainoventtiili, hydraulilukitus ja jarruventtiili jne. estävät putkien ja letkujen rikkoutumisen.

Täydelliset valaistusjärjestelmät ja turvalaitteet, kuten kuormitusmomentin rajoitin, voivat varmistaa turvallisuutesi käytön aikana ja sopivat yötöihin.

tekniset tiedot
eräArvoHuomautuksia
TyösuoritusMax. nimellinen nostokapasiteetti kg200000
Max. peruspuomin kuormitusmomentti kN.m66648 m säteellä
Max. pääpuomin nostokorkeus m72Parametrit eivät sisällä pääpuomin ja puomin taipumaa. Suluissa oleva arvo on arvo, johon on asennettu laajennuksia.
Max. puomin nostokorkeus m95 / (103)
Työn nopeudetMax. nostoköyden nopeus (päävinssi) m/min120Neljännessä kerroksessa
Max. nostoköyden nopeus (apuvinssi) m/min70Neljännessä kerroksessa
Puomin pidennysaika min12Lämpötila ja moottorin kierrosluku vaikuttavat
Puomin nousuaika s97
Kääntönopeus r/min0 - 1.4
AjoMax. korkeus merenpinnasta m2000
Max. ajonopeus km/h75
Max. astettavuus %40
Min. kääntöhalkaisija m20
Min. maavara mm305
Pakokaasujen ja savun rajatNoudata asiaan liittyviä standardejaGB3847-2005GB17691-2005 (National Stage IV)
Polttoaineen kulutus sataa kilometriä kohti L78
MassaOmapaino ajokunnossa kg60000Irrota koukku, liikkuva vastapaino, puomi, kukkopyörä, kärkipuomi, tukijalkojen pehmusteet, liukuvat palkit, pää- ja apuvinssit, vinssien vaijerit ja vararengas ja tyhjennä ylärakenteen hydrauliöljy ennen ajoneuvoa ajo.
MitatKokonaismitat (P × L × K) mm15660 × 3000 × 4000
Tukijalkojen leviäminen (L) m8.9
Tukijalkojen leviäminen (L) m8.3
Pääpuomin pituus m13.4 - 72

2

TUTKIMUS