kaikki kategoriat

Uutiset

Etusivu> Uutiset

Globaali strategisen kumppanuuden allekirjoitustilaisuus Zoomlionin kanssa

Aika: 2022-06-20 Osumat: 110

1

Hunan Overseas Home Information and Technology Co., Ltd on alusta, joka on omistettu tarjoamaan palveluita yrityksille, joiden on tarkoitus kehittää ulkomaisia ​​markkinoita yhdistämällä keski- ja huippuluokan kykyjä ja instituutioita sekä perustamalla ulkomaisia ​​huoltoasemia. Overseas Homes, joka sijaitsee 18 Afrikan maassa ja jota seuraa yli 120,000 500 keski- ja huippuluokan ulkomailla olevaa lahjakkuutta, on muodostunut siltaksi yli 2,000 afrikkalaiselle liikelaitokselle ja palvellut yli 2016 30 yritystä ja organisaatiota sen perustamisesta vuonna XNUMX lähtien. Kiinan ja Afrikan yhteistyöpalvelukeskus, yksi Hunanin maakunnan ehdottamasta kahdeksasta tärkeimmistä taloudellisen ja kaupallisen yhteistyön mekanismista Afrikan kanssa, sekä Kiinan ja Afrikan liikeneuvoston Changshan toimisto, Overseas Home on luonut ylivertaisen suhteiden verkon maailmanlaajuisesti . Overseas Homesiin sidoksissa oleva Hunan Hisoon Supply Chain Co., Ltd on sitoutunut kansainväliseen tuotantokapasiteettiyhteistyöhön, tuonti- ja vientikauppaan sekä globaaleihin markkinoille perustuviin toimitusketjupalveluihin. Se harjoittaa pääasiassa rakennuskoneiden, hätäpelastuslaitteiden, uusien energia- ja langattomien viestintätuotteiden vientiä, joita myydään yli XNUMX maahan ja alueelle ympäri maailmaa.

Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co., Ltd on perustettu vuonna 1992, listattu Shenzhenin pörssiin lokakuussa 2000 ja listattu H-osakkeen markkinoille Hongkongissa vuonna 201. Se on johtava Kiinan rakennuskoneiden ja -laitteiden valmistusteollisuus , mutta myös yksi ensimmäisistä innovatiivisista yrityksistä läänissä. Se harjoittaa pääasiassa tärkeiden korkean teknologian laitteiden tutkimus- ja kehitystyötä ja valmistusta kansallisiin keskeisiin infrastruktuurirakennusprojekteihin, kuten rakennustekniikkaan, energiatekniikkaan ja kuljetustekniikkaan.

Vaihtojen aikana Hisoon ja Zoomlion ovat luoneet hyvän yhteistyösuhteen ja myydyn pohjan yhteistyölle. Yhteistyön lisääntymisen myötä osapuolet sopivat allekirjoittavansa tämän vapaaehtoisuuden, tasa-arvon periaatteeseen perustuvan kumppanuussopimuksen, jotta molempien osapuolten teolliset edut voitaisiin hyödyntää täysimääräisesti ja edistää palautuvaa kehitystä. molemminpuolista hyötyä ja luotettavuutta.


Edellinen: Yli 200 yksikkökonetta on matkalla Turkkiin

Seuraava : Ei eristetty