kaikki kategoriat

Uutiset

Etusivu> Uutiset

Savu ja pöly ovat valtavia, ja keltaisen hiekan täyttämään autiomaahan rakennetaan Star Landmark -stadion

Aika: 2022-07-07 Osumat: 92

Yksi toisensa jälkeen auroranvihreään pukeutunut "ammattitaitoiset työntekijät" ovat jatkuvasti kiireisiä rakennustyömaalla. Heidän avullaan Tšadin N'Djamena Stadium -projektin perustusrakentaminen on saatu päätökseen yli 70 %:sti, ja Kiinan ja Tšadin välistä ystävyyttä ja tšadilaisten onnellista elämää symboloiva urheiluhelmi on vähitellen muotoutumassa. Nämä kiireiset "ammattitaitoiset työntekijät" ovat ZOOMLION-rakennuskoneita ja -laitteita, jotka ovat markkinoilla testattuja.

1

Zoomlionista vastaava asianomainen henkilö sanoi: "Tällä hetkellä N'Djamena Stadium -projektissa Tšadissa Zoomlion on varustettu lähes 10 sarjalla rakennusnosturia, kaivinkoneita, puskutraktoreita, betonin pumppauskoneita jne. Laitteet ovat suuri voima Tässäkin keltaista hiekkaa täynnä olevassa ympäristössä nämä laitteet takaavat silti tehokkaasti projektin etenemisen vahvan työolosuhteiden soveltuvuuden ja erinomaisen suorituskyvyn ansiosta."
Tšadin N'Djamena Stadium -hanke on yksi Kiinan ja Afrikan yhteistyöfoorumin Pekingin huippukokouksen "kahdeksan toimen" erityistoimenpiteiden täytäntöönpanon tuloksista, ja se on virstanpylväs Kiinan ja Tšadin yhteistyössä. Hankkeen rakennusala on noin 16 hehtaaria. Valmistuttuaan siihen mahtuu 30,000 XNUMX ihmistä katsomaan peliä samanaikaisesti. Se voi myös isännöidä "Africa Cup" -tason mannertenvälisiä kilpailuja sekä kansallisia yksilökilpailuja ja laajamittaista kulttuuritoimintaa.

2

Tšadin N'Djamena Stadium -projektin avustamisen lisäksi Zoomlionin kalusto on osallistunut myös moniin tunnettuihin suurprojekteihin Afrikassa, kuten Hoiman öljykenttä- ja putkiprojektiin Ugandassa sekä Tansanian suurimmassa vesivoimalaitoksessa - Julius Nyereren vesivoimaprojekti, Egyptin uusi pääkaupunki jne.

3

On selvää, että Zoomlion on yksi varhaisimmista Kiinan rakennuskoneteollisuuden yrityksistä, jotka ovat tulleet Afrikkaan. Vuosien intensiivisen markkinakehityksen jälkeen Zoomlion on luonut vakaan markkinarakenteen Afrikassa perustamalla ja parantamalla kanavaverkostoaan, edistämällä lokalisointistrategioita ja vahvistamalla huoltoosien tukijärjestelmää. Tällä hetkellä Zoomlionista on tullut kolme suurinta kiinalaista rakennuskoneiden ja maatalouskoneiden viejää Afrikassa, ja se laatii kauniin suunnitelman Zoomlionille Afrikassa.

Edellinen: Maailman ensimmäinen hybridi-maastonosturi julkaistiin, ja Zoomlion johtaa alaa uuden energian aikakaudella

Seuraava : Yli 200 yksikkökonetta on matkalla Turkkiin