kaikki kategoriat

Uutiset

Etusivu> Uutiset

Maailman ensimmäinen hybridi-maastonosturi julkaistiin, ja Zoomlion johtaa alaa uuden energian aikakaudella

Aika: 2022-07-07 Osumat: 139

Zoomlion julkaisi 11. huhtikuuta maailman ensimmäisen hybridi-maastonosturin ZAT2200VE863. Tämä tuote on Zoomlionin toinen innovatiivinen saavutus uuden digitaalisen, uuden energian ja uusien materiaalien alalla maailman ensimmäisen puhtaan sähköisen nosturin julkaisun jälkeen, ja se osoittaa Kiinan edistyneen teknologian uusien energia- ja maastonostureiden kehittämisessä. Maailman johtava vahvuus.

1

Viime vuosina politiikan kannustimen ja markkinoiden kysynnän vetämänä rakennuskoneteollisuus on kiihtynyt uuteen energia-aikakauteen. Hybridirakennuskoneilla on alhainen polttoaineenkulutus, vähemmän saasteita, alhainen melu ja korkea energiatehokkuus, mikä edistää energian muuntamista ja teknologista päivitystä alalla.

ZAT2200VE863 hybridi-maastonosturi on tuote, joka heijastaa Zoomlionin kattavaa teknistä vahvuutta. Uuden energian ja nostureiden alalla kertyneiden teknisten saavutusten perusteella ZAT2200VE863:lla on edullinen hybriditeho ja se toteuttaa kahden sähkön ja polttoaineen tehojärjestelmän toisiaan täydentävät edut. Bensiini-sähköisen kaksoismoottorin käyttämä ZAT2200VE863 on tehokkaampi, ja sen suurin lähtöteho on 360 kW.

Raporttien mukaan tuotteessa on kolme nostotoimintatilaa: puhdas sähkökäyttö, pistokekäyttö ja polttoainekäyttöinen sähköntuotanto, jotka voivat mukautua täysin erilaisiin työolosuhteisiin ja käyttöskenaarioihin. Niistä puhtaasti sähköisessä toimintatilassa laite voi toimia itsenäisesti akun kanssa 8 tuntia. Plug-in-tilassa käytön aikana ulkoista 380 V AC virtalähdettä voidaan käyttää ajoneuvon akun lataamiseen. Kun akun teho ei riitä tai työpaikkaa ei voida kytkeä pistorasiaan, alustan polttoainemoottori käyttää generaattoria tuottamaan tehoa nostooperaatioon ja dieselmoottori käy aina taloudellisella polttoaineenkulutusalueella, joka vastaa moottoria, mikä säästää 35 % verrattuna perinteisiin polttoainekäyttöisiin nostureihin.

Zoomlionista vastaavan teknisen henkilön mukaan puhdas sähkö- ja plug-in-tilat eivät kuluta polttoainetta ja ureaa, joten ne ovat ympäristöystävällisempiä ja taloudellisempia. Arvioiden mukaan puhtaasti sähkökäyttöinen käyttö autossa voi säästää yli 100,000 XNUMX yuania polttoainekustannuksissa verrattuna samaan tonnimäärään polttoainetta käyttäviä ajoneuvoja.

2

Verrattuna tällä hetkellä kotimaassa ja ulkomailla lanseerattuihin 25-tonnisiin nostureihin Zoomlion ZAT2200VE863:n vetoisuus on kasvanut lähes 10-kertaiseksi saavuttaen 220 tonnia. Samanaikaisesti tämän tuotteen pääpuomi on täysin pidennetty 85 metriä, ja täysin pidennetyn puomin suurin nostokapasiteetti on 7.2 tonnia.
Kansallisten politiikkojen, alan trendien ja markkinoiden vaatimusten mukaisesti Zoomlion jatkaa uusien teknologioiden, kuten uuden digitaalisen, uuden energian ja uusien materiaalien, integroinnin ja innovoinnin vahvistamista. Huippuluokan tuotteita tulee jatkuvasti esiin, ja markkinoiden kilpailukyky kasvaa edelleen muodostaen yhdistelmän teknologian käyttöönottoa ja tuotteen iteraatiota. Hyveellinen ympyrä. Juuri uusien teknologioiden ja muiden näkökohtien jatkuvan läpimurron ansiosta ZAT2200VE863, maailman ensimmäinen maastohybridinosturi, on saavutettu.

Ennen tätä Zoomlion julkaisi huippuluokan ja innovatiivisia tuotteita, kuten maailman ensimmäisen puhtaasti sähköisen kuorma-autonosturin ja alan ensimmäisen kotimaisen hiilikuitupuomipumpputrukin. Markkinoiden kysynnän ja vuosien mittaan kehittyneen tarkan käsityksen perusteella Zoomlionin uudet energiatuotteet ovat kattaneet nosturit, pumppuautot, sekoittimet, nostolavat, hätälaitteet, kaivukoneet, kaivoskoneet, raskaat alustat ja muut sarjat. Se käyttää yhdistelmää puhdasta sähköä, vetypolttokennoa ja hybridivoimaa.

Maailman ensimmäisen hybridi-maastonosturin julkaisu on Zoomlionin teknologisen innovaation sekä tuotetutkimuksen ja -kehityksen uusi saavutus sekä uusi lähtökohta. Jatkossa Zoomlion noudattaa teknologiavetoisuutta, jatkaa päivittämistä uuden digitaalisen, uuden energian ja uusien materiaalien suuntaan ja johtaa alan digitaalista, älykästä ja vihreää kehitystä.Edellinen: Ei eristetty

Seuraava : Savu ja pöly ovat valtavia, ja keltaisen hiekan täyttämään autiomaahan rakennetaan Star Landmark -stadion